به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، دکتر حمدباقر خرمشاد گفت: در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران تعدادی از کارشناسان، انقلاب ایران را به پدیدهای تمدن ساز و احیاگر تمدن نامیدند که این وجه این انقلاب اگرچه آن موقع برای همگان روشن نبود ولی امروزه در سی سالگی پیروزی انقلاب وبا توجه به واقعیت های موجود ایران ، دنیای اسلام وجهان این تمدن سازی و احیاگری به آسانی قابل مشاهده است.
وی در ادامه افزود: انقلاب اسلامی ایران در آستانه دهه چهارم حیات خود در حال شکل دادن به تمدنی جدید و رقیب تمدن غالب غربی است که برخلاف آن تمدن که مبتنی بر مادی گری ومادیات است بر هردو وجه معنویت ومادیات تکیه داردواین ویژگی است که قابلیت تامین همزمان نیازهای انسان قرن 21را فراهم می کند.
دکتر خرمشاد رازماندگاری و پایداری انقلاب اسلامی و یپام وتمدن آن را تکیه بر نیازهای عینی انسان امروز دانست و گفت: با توجه به همین رویکرد نقد مدرنیته غربی ، مورد حمایت ونیز جذب بسیاری از ملتهای جهان شده است.
وی اضافه کرد: وزارت علوم، تحقیقات وفناوری همزمان با دهه چهارم انقلاب اسلامی رسالت دانشگاهها را تمدن سازی تعریف کرده است که این دانشگاه تمدن ساز بتواند با ساخت تمدنی جدید پاسخگوی نیازهای جامعه ایرانی و در راستای اهداف وپیام انقلاب اسلامی ونیز پاسخگوی نیازهای انسان مادی زده قرن بیستمی ودر جستجوی قرن بیست و یکم باشد.